Grattis till kärleken! ♡


Att gifta sig är för många en dröm sedan barnsben med olika teman och idéer. Att ni planerar giftemål eller redan satt datum är ett stort och vackert steg i förhållandet och livet.

 

När bröllopet haft sin gång, festen tagit slut och alla gäster gått hem finns minnena, ringarna och inte minst kärleken kvar.

Att då ha haft en fotograf med sig under större delar av dagen som satt ert bröllop i ljus är väldigt tacksamt. 

 

Tillsammans kommer vi fram till ett paket som passar er och vilken typ av foton ni är ute efter.

Inför fotografering

Inför varje fotografering kommer ett planeringsmöte att äga rum där vi tillsammans går igenom bröllopsdagen, olika tider, om där är något tema, fotograferingsplatser och önskemål, samt att lära känna varandra. 

Om det mot förmodan skulle komma något i vägen för planeringsmötet så som att avståndet blir för långt eller sjukdom - kan vi hålla mötet via Skype, videosamtal på Messenger eller FaceTime.

 

Varje planeringsmöte är avsatt 2 h.

Där ingår en provfotografering på önskad plats eller en plats vi bestämmer tillsammans. 

Platsen vi träffas på bör äga rum i närheten av där vigseln tar vid så att vi på er bröllopsdag hinner ta oss fram och tillbaka mellan förberedelser och vigsel eller mingel efteråt.

 

De bilder som vid planeringsmötet tas kommer ni senare att få tillgång till.

 

Efter Bröllopet

Senast 2 månader efter bröllopet kommer ni att få en länk till min hemsida med ett lösenord, där kommer era foton att ligga. Här får ni välja vilka bilder ni vill ha till er fotobok och beställa de foton ni vill ha i hög upplösning.

Vänner och familj kan då även gå in och beställa bilder med samma länk och lösenord i ett kontaktformulär.

Villkor

Vid bokning av bröllop och godkännande betalas en bokningsavgift på 15% av bröllopspaketets pris. Bokningsavgiften kommer senare tas bort från slutsumman.

 

Om ni mot förmodan skulle avboka återfås inte bokningsavgiften.

 

O:jeling Photography förbehåller sig rätten att publicera bilderna samt att använda bilderna till marknadsföring om inget annat skriftligt avtalas.

 

Reseersättning 42kr/mil från centrala Helsingborg tillkommer.

 

Vid publicering av fotografier på sociala medier är det viktigt att skriva ut vem som tagit fotot skriv då:  Fotograf: O:jeling Photography, Helsingborg https://www.ojeling.se

 

Viktigt att poängtera; fotografierna ni köpt har ni köpt redigerade - var vänliga och respektera att det inte uppskattas om bilden redigeras genom att t.ex. lägga på filter. Bilden tappar då min fotografiska prägel.