Född i den västra lilla hamnstaden Uddevalla med större delen av min uppväxt
20 minuter uppåt i Dalslands skogar för att sedan ha tagit mig ned till den mysiga
staden Helsingborg. Här bor jag tillsammans med minson Adam och våra två katter - Sami och Shiva.

Varför fotograf?

Mitt intresse för fotografi började i tidig ålder och jag minns att jag redan vid 11 år hade bestämt mig för att jag skulle läsa media med fotografisk inriktning på gymnasiet. Vid 15 års ålder fick jag min första systemkamera och efter att ha fotograferat allt jag kunde komma över kom jag in på estetik och media på Nicolaiskolan i Helsingborg där min kreativa sida bara växte.

Under sommaren 2014 kom jag i kontakt med Svalövs sommarlovsentreprenörer och startade mitt första företag O:jeling Photography där jag även visade mina framfötter och vilja och blev tilldelad det högsta stipendiet.

På senare tid har jag utbildat mig till fotograf via Fridhems folkhögskola. Jag har följt min dröm sedan dag ett och jobbar idag med det jag älskar mest av allt och det absolut bästa är att jag får göra det tillsammans med min mamma och sambo.

Under 2022 uppdaterade jag hela mitt företag och koncept till det bättre genom att uppdatera min hemsida och slopa mina paket. Allt för att göra det enklare, snyggare och lättare anpassat för er - mina underbara kunder.

 

Framtidens planer

Det största som någonsin hänt mig, jag väntar mitt första barn <3
Samtidigt som jag hanterar mitt illamående om dagarna jobbar jag för fullt och planerar inför flytt och bebisens ankomst i augusti. Livet är gott just nu.