Emma Öjeling

Inflyttad Dalslänning till Helsingborg, Skåne på 21 år. Bor tillsammans med min sambo och två katter på söder i Helsingborg sedan ett år tillbaka. 

 

Redan i tidig ålder fattade jag tycke för fotografi. Med mentorer och guidning via Svalövs sommarlovsentrepenörer 2014 och en mor som pushade och har hjälpt mig på vägen, en envishet, stark vilja att lära mig mer och att få jobba med det som gör mig lycklig, lyckades jag 2015 starta mitt alldeles egna företag. 

 

2015 fick jag även chansen att få lära mig att handskas med mitt bildspråk och utmanas på större plan då jag kom in på Fotolinjen på Fridhems Folkhögskola. Med lärare som Tobias Hultén och Amelie Herbertsson fick jag möjligheten att hitta mitt bildspråk och lära mig att inte vara rädd för utmaningar.

 

Med O:jeling Photography erbjuder jag alla typer av fotografering. Vare sig det är familjen, CV-porträtt, bröllop eller produkter du vill ha fotograferat finns jag till din hjälp. Privatperson, företag - litet som stort, alla är välkomna.

 

Med en utgångspunkt och studio i Helsingborg kan jag packa med mig min studioutrustning och komma till er eller ta bilder ute i naturen eller fina bilder i studiomiljö, det finns inga hinder. 

 

Jag utmanas gärna! Tveka inte att kontakta mig om du behöver hjälp. 

Jag är glad att få hjälpa till att lösa dina fotografibehov.